Studio pentru podcast

Îti punem la dispoziție un spațiu de 20mp, echipat cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a înregistra unul sau mai multe episoade de podcast cu până la 3 invitați.

Câteva exemple din studio

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Trimite prin WhatsApp

Descriere și costuri de închiriere

Pentru varianta de înregistrare doar audio, costul standard de închiriere este de 100E / ora de rec (+TVA). La finalul înregistrării vei primi materialele audio în format brut (link de transfer pe mail).

Pentru varianta de înregistrare audio + video, costul standard de închiriere este de 180E / ora de rec (+TVA). La final vei primi materialele audio și video în format brut, cu export din camere/mixer (link de transfer pe mail).

Pentru servicii de editare audio/video ulterioară, costurile încep de la 100E + TVA / ora de lucru.

Pentru materialele audio + video de lungă durată (podcasturi, interviuri, cursuri), avem și un produs dedicat – facem noi trecerea între camere în timpul înregistrării, adăugăm burtiere sau alte materiale grafice și egalăm sunetul din microfoane, urmând ca la final să primești un produs ready to publish. Costul acestui produs este de: 300E / ora de rec (+TVA).

Bineînțeles, suntem aici pentru orice alte servicii de care ai putea avea nevoie în acest context, așa că scrie-ne și găsim împreună cele mai bune soluții.

Trimite prin WhatsApp

Sună-ne pentru detalii

Ne poți contacta prin telefon sau completând formularul de mai jos.

0764 462 434 (Lorena)

Formular de comandă