Studio pentru podcast

Îti punem la dispoziție un spațiu de 20mp, echipat cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a înregistra unul sau mai multe episoade de podcast cu până la 3 invitați.

saga space studio podcast

Câteva exemple din studio

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Descriere și costuri de închiriere

Pentru că există cerere tot mai mare pentru astfel de servicii, la Saga Space am amenajat o cameră pentru înregistrări audio.

Costul standard de închiriere a studioului pentru podcast este de 100E/oră (+TVA) și include doar înregistrare audio.

Pentru varianta de înregistrare audio + video, costul standard de închiriere este de 150E/oră (+TVA). La finalul înregistrării vei primi materialele audio și video în format brut, cu export din camere/mixer.

Pentru materialele audio-video de lungă durată (podcasturi, interviuri, cursuri), avem și un produs dedicat – facem noi trecerea între camere în timpul înregistrării, adăugăm burtiere sau alte materiale grafice și egalăm sunetul din microfoane, urmând ca la final să primești un produs ready to publish. Costul acestui produs este de 250E/oră (+TVA).

Bineînțeles, suntem aici pentru orice alte servicii de care ai putea avea nevoie în acest context, așa că scrie-ne și găsim împreună cele mai bune soluții.

Dotări standard (incluse în costul standard de închiriere)

Servicii opționale

Sună-ne pentru detalii

Ne poți contacta prin telefon sau completând formularul de mai jos.

0764 462 434 (Lorena)

Formular de comandă